Over Jeanette

Mijn naam is Jeanette Pierik

Vanaf 1986 werk ik in de gezondheidszorg en heb ik op verschillende terreinen ervaring opgedaan. Medische kennis die ik heb verworven als IC-verpleegkundige, inzicht in het bewegend functioneren van mensen door mijn werk als fysiotherapeut en de leer en de wetenschap over het gevoel van mensen vanuit de haptonomie, zal ik inzetten in mijn werk als therapeut. Door mijn werk in de gezondheidszorg heb ik een duidelijke visie op de manier waarop ik zo optimaal mogelijk cliënten kan helpen. De essentie daarvan is dat ik een mens wil behandelen en niet een aandoening.

Rust en aandacht zijn kernwoorden in mijn manier van werken. Belangrijk vind ik het om te weten wat jou bezighoudt en beweegt. Daarom luister ik goed naar je en geef ik je ruimte. Ik houd ervan je te ondersteunen bij het verwerven van meer VRIJheid en autonomie, zodat je in jouw kracht komt te staan.

Jeanette Pierik: Haptonomiepraktijk Vrij Amersfoort

Jeanette Pierik – Erkend GZ Haptotherapeut VVH lidnr. 745A | Haptotherapie | Haptonomie |  Haptonoom